Friday, November 16, 2007

"If you gotta steal, you gotta steal from the best!"

I denne måneds Gaffa er der faktisk en helt interessant artikel, nemlig et interview med svenske The Hives. Interviewet i sig selv er egentligt ikke så forfærdeligt interessant, det er bare den gængse smøre med snak om en ny plade, selvom der godt nok er et par interessante afsnit om deres tourne med Rolling Stones. Nederst står der dog et par tips fra The Hives forsanger, Howlin' Pelle Almqvist, der er værd at skrive ned:

"Man skal altid prøve at se ren og pæn ud. Det handler ikke om at eje meget tøj, bare man har de rigtige ting. Vi følger ikke modens gang, men holder os til de klassiske ting. Hvis Cary Grant kom ind af døren lige nu, ville han stadig se cool ud, men hvis MC Hammer kom ind ville han ikke være cool. Eller det ville han faktisk nok alligevel være, men i forstår pointen."



The Hives er mestre i den slags udtalelser. En af mine venner fortalte engang at han set dem blive interviewet og journalisten sagde så til gruppen at han i en af deres sange kunne høre at de havde snuppet riffs fra The Who og i en anden havde stjålet fra Rolling Stones. Der kom så en kort pause hvorefter Howlin' Pelle kort svarede: "If you gotta steal, you gotta steal from the best!" Derefter var den sag lukket!

Udover god stil, store egoer og fede citater, laver The Hives jo faktisk også helt god musik, tjek selv her:

No comments: