Sunday, October 28, 2007

Et Svært Valg

Nu er det nok ikke undgået nogens opmærksomhed at der i sidste uge er blevet udskrevet valg i Kongeriget. Politik er jo en dybt seriøs ting, og tankepolitiet tager skam også valget meget seriøst. Derfor synes undertegnede at der bør bruges lidt plads og tages et indgående kig på et par af de forskellige kanditater.

At valgkampen bliver hård ved dette valg kan ingen vist være i tvivl om efter denne gennemgang af alle de yderst kompetente kandidater.

Første kandidat der præsenteres er:

Johanne Schmidt-Nielsen fra Enhedslisten



Johanne er 23 år gammel og stiller op i København. Hun kæmper for mangfoldighed, er imod at Danmark skal være med i Bushs krig og er imod ensretning. Johanne læser til daglig statskundskab på RUC og laver politik "fordi hun ikke kan lade være".

Besøg hende her

Her er så Nanna Westerby Jensen fra SF



Nanna stiller op for SF i Nordsjælland og hun går ind for ordentlig velfærd til de offentligt ansatte og bedre uddannelser. Hun har netop optrådt i en hiphop-kampagnevideo og er ellers formand for SF Ungdom.

Besøg Nannas myspaceside her

Den næste kandidat er Julia Rademacher fra Socialdemokratiet:



Julie foretrækker velfærd frem for skattelettelser og vil gerne udvikle, frem for afvikle velfærdssamfundet. Hun kommer fra Sønderborg, stiller op i Kolding og studerer i Odense, så hun kommer vidt omkring.

Du kan møde Julie her

Fra Det Radikale Venstre har vi Anne Marie Geisler Andersen:



Anne Marie er folketingskandidat i Ballerupkredsen og ønsker bedre forhold for asylsøgere, mere ulandshjælp og mere åbenhed om psykiske sygdomme. I sin fritid dyrker Anne Marie meget sport, især gymnastik og så studerer hun statskundskab ved Københavns Universitet.

Besøg Anne Marie her

Venstre stiller med Sophie Løhde:


Sophie er 24 år gammel og stiller op for Venstre i Egedal-kredsen. Sophie blev som 18-årig valgt ind i Frederiksborg Amtsråd og har her arbejdet med emner som Psykiatri og Uddannelse.

Sophies hjemmeside kan ses her

Dansk Folkeparti repræsenteres ved Dina Louisa Knudsen:


Dina er 23 år gammel og stiller op i Mariagerfjord-kredsen. Dina læser til bibliotekar og interesserer sig bl.a. for indvandrings og sundhedspolitik. Fritiden bliver brugt med kæresten, familien, bøger og løbeture.

Mød Dina her

4 comments:

Anonymous said...

He he din gris...
Du må have interesse i det her:
http://svingninger.dk/viewtopic.php?t=22400&sid=510bb55237f9f1af0b9232fe67fbbb50

Krtek said...

Fedt link, det havde jeg sgu ikke engang set!

dias said...

Du har jo helt glemt Kristendemokraterne:
www.annebk.dk

Anonymous said...

Ja, formentlig sa det er